Вход
БГ | EN

Управители на счетоводен персонал с над 14 години опит …

Поемат Грижата да Подберат Правилния Счетоводител за Вас

14 години работим като управители на счетоводна фирма В и М Компания. През цялото това време ни се налага да подбираме, оценяваме, управляваме и мотивираме счетоводен персонал.

От дългогодишния ни опит знаем колко е важно подборът да бъде по правилен процес, който да привлича и отсява наистина добрите счетоводители.

За 14 години, стотици интервюта, назначения и уволнения, ние създадохме този процес, който гарантира, че работим с най-добрите и че те остават дългогодишно при нас.

Днес предлагаме да облекчим вашата работа като подберем правилния счетоводител, който да има точните компетенции и да пасне на вашия екип. Нашият подбор идва с гаранция, както ще видите след малко.

Така вие може да развивате своя бизнес. А не да се налага да специализирате и като човешки ресурси. Защото ние вече от 14 години специализираме в подбора на счетоводен персонал.

И за разлика от стандартните фирми за човешки ресурси, които могат чудесно да подберат подходящия човек, ние освен това можем да подберем и подходящия счетоводител, който да пасне на място при вас – и като човек, и като компетентен счетоводител.

Но това не е всичко защото …

С нашия опит конкретно в подбора на счетоводители идва и вашата гаранция, че работейки с нас, вие никога няма да останете без счетоводител.

Нашият проверен процес на подбор на счетоводен персонал, първоначално създаден за самите нас, гарантира подбора на правилния за вас счетоводител, намалява риска от текучество и главоболията, свързани с него.

Като в редките случаи на напускане гарантира приемственост и плавно предаване на работата, така че рокадата да не предизвика сътресения.

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме като вас – професионалисти, упорито следваме желаната цел, ценим работата в екип… и ни се налага да правим подбор на счетоводен персонал.

От 14 години предлагаме счетоводни услуги на българския пазар.

И за да изградим мечтания екип, се наложи да станем наистина експерти в подбора, обучението, управлението и мотивацията на счетоводен персонал.

Сега вие може да се възползвате от нашия опит и нашата гаранция.

В подбора на счетоводен персонал за вас участват:

Управител Дечо Василев

Дечо Василев – управляващ съдружник във В и М Компания и мениджър Човешки Ресурси.

“Тествам личностните качества на кандидата, за да преценя как ще се впише в екипа, какво го мотивира, дали е подходящ за позицията и т.н. Множеството преминати обучения и опит при подбор и управление на счетоводители ми дават уменията с максимална точност да преценя личностните качества на кандидата, за да знаете какво да очаквате от него.”

Управител Иван Милев

д.е.с. Иван Милев – регистриран одитор, Управляващ съдружник във В и М Компания

“Участвам в подготовката на тестове към Института на дипломираните експерт-счетоводители. Водя обучения за счетоводители по специално разработена от В и М Компания система. Проверявам професионалните качества на кандидатите, за да преценим до каква степен наистина е компетентен за позицията.”

Специалист Маркетинг Галина Шекерова

Галина Шекерова – експерт Маркетинг и връзка с клиенти

“Грижа се да представя свободната позицията на подходящите места и по начин, който да привлече най-подходящите за вас кандидати. Участвам в процедури за подбор на персонал повече от 6 години. Отсявам кандидатите по документи и организирам следващите етапи на подбора, за да може до последния етап да стигнат най-добрите.”

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

Получавате най-подходящия кандидат, който:

  • работи по-точно от останалите;
  • има мотивация да работи дългосрочно с вас;
  • подпомага и взаимодейства по-ефективно с екипа ви;
  • подобрява цялостните резултати на фирмата ви;
  • пести ви време, грижи и пари.

В и М Компания ООД е Лицензиран Посредник при Подбор на Персонал. Лиценз за подбор на персоналГарантираме ви, че знаем как да оценяваме счетоводители, защото 16 години работим в сферата на счетоводството и като мениджъри ни се налага да подбираме, оценяваме, управляваме и мотивираме счетоводен персонал постоянно.

Магнетична Обява

Видяхте ли десетките фирми, с които се конкурирате за вниманието на най-добрите кандидати? Защо да кандидатстват по вашата обява, а не по следващата в списъка? След като се запознаем с вас, ние ще представим фирмата ви и свободната позиция в обявата така, че да привлича като магнит най-подходящите кандидати още като я видят.

Професионален тест и/или Казуси

Как оценявате професионалните качества на кандидата? Знаете, че посоченият опит в автобиографията не е достатъчен, за да прецените дали ще се справи с позицията. Според спецификите на длъжността подготвяме професионален счетоводен тест. Решаването на различни казуси от кандидатите също е много подходящ вариант да разберете какви знания имат. Ще определим заедно методите според желаните резултати.

Личностен профил на кандидатите

Разбира се, дали даден кандидат е подходящ да работи във вашата фирма не се определя само от професионалните му умения. Важен е и личностният профил на кандидата за счетоводен персонал. След множество обучения и натрупан опит, уверяваме ви, че ще останете очаровани колко ценна информация можем да ви дадем за личностните профили на кандидатите и дали са подходящи за счетоводен персонал във фирмата ви. Например, до колко даден кандидат има нужда да следва дадени процедури или е достатъчно да му дадете цел и той ще намери път към нея. Тук вече получавате много по-високо ниво на сигурност, че даден кандидат е не само професионалист, а и как би работил, има ли бъдеще във вашата фирма. Нали все пак не искате след няколко месеца да му търсите заместник?

Да, искам да получа повече информация за вашите:

Магнетични обяви

Професионални тестове и казуси

Личностен профил на кандидатите

Поискайте безплатна консултация сега на тел. 089 22 59 001 или ни пишете тук.

ЕТАПИ НА ПОДБОРА

Анализ и план на подбора

Както знаете, подготовката е половината свършена работа. Затова успешния подбор на счетоводител започваме с детайлно запознаване с позицията и спецификите на фирмата ви. На тази база определяме целите на подбора, нужните качества на кандидата, през колко и какви етапи ще минават кандидатите.

Изготвяне на обява; задачи и тест

Съгласно поставените цели на подбора подготвяме обява, която да представи така фирмата и позицията, че в нея да се припознаят кандидатите, които търсите. Съставяме най-подходящите за позицията задачи / казуси / тест или комбинация от тях.

Селекция на кандидатите

В зависимост от предвидените етапи на подбора може да направим селекция само по документи или да проверим мотивацията на кандидатите и с допълнителни задачи. Във всички случаи благодарение на дългогодишния ни опит в сферата още при първите селекции на кандидатите може да извлечем и да ви дадем съществена информация за кандидатите.

Провеждане на професионални тестове

Със сигурност за вас е важно да знаете от какво ниво стартира кандидатът. Може да има специален етап за провеждане само на професионален тест или да се проведе с някои от другите етапи, напр. заедно с интервюто.

Провеждане на Интервюта

Ще се съгласите, да разбереш максимума за човек в час интервю си е наистина изкуство. След много обучения и практика наистина можем да стигнем до изграждане на личностен профил на кандидата за счетоводен персонал. Той ви дава съществена информация до колко кандидатът ще се справи с позицията, как да го мотивирате и т.н. Вие може да направите интервю само с най-подходящите кандидати, а не да си губите времето с всички.

Най-добри резултати се получават, ако участваме на всички етапи. Разбира се, по ваша преценка може да се включим в част от тях. Напр. да направим за вас професионални тестове и да проведем интервюта с посочени от вас кандидати, за да им изготвим личностен профил. Важното е да постигнете желания резултат.

Да, искам да разбера повече за процеса на подбор на Счетоводители!

Поискайте безплатна консултация сега на тел. 089 22 59 001 или ни пишете тук.

НО ИМА И ОЩЕ:

След като виждате големите предимства ние да направим за вас подбор на счетоводен персонал, вероятно ще ви бъде любопитно с какво друго можем да ви бъдем полезни. Ето някои от допълнителните услуги при нас:

Обучения за счетоводители

Необходимостта от систематизирано обучение на счетоводителите при нас доведе до разработване на специална програма за обучение. Ние вече виждаме предимствата й – сега и вие може да се възползвате. Ако има кандидат или служител във фирмата ви, който искате да развивате – просто поискайте информация за желания от вас обучителен курс. Периодично организираме групови обучения, има възможност и за индивидуални обучения и консултации – само попитайте, питането е безплатно.

Контрол върху счетоводния отдел

Знаете – когато сте вътре в организацията страничните алтернативи остават скрити за вас. Външен специалист може ясно и безпристрастно да види проблемните зони и да предложи оптимално решение. Опитът с най-разнообразни фирми и казуси ни позволи да изведем редица принципи в организацията на счетоводно-финансовата отчетност, които ви гарантират висока ефективност и минимум грешки. Съобразно спецификата на фирмата ви правим анализ на текущата счетоводна политика и извеждаме възможностите за подобрение.

Счетоводител в офиса ви

Ако процедурата за подбор на счетоводен персонал за вас е досадно задължение, вече имате алтернатива – наш служител може да идва в офиса ви – ще имате човек при вас почасово или на пълен работен ден без недостатъците да правите подбор и назначаването му. Да, правилно разбрахте. Висококвалифициран и мотивиран счетоводител, специално подбран от нас, назначен във В и М Компания, осигурено обучение при промени в законодателството от нас, осигурен заместник от нас… и с работно място във вашия офис. Услугата се договаря за определен брой часове месечно, като не може да бъде по-малко от 84 часа.

Изнесено счетоводство

Ако счетоводният ви отдел гълта твърде голям ресурс или не постига желаните от вас цели, може би е време да помислите за изнесено счетоводство? Много е възможно този вариант за вас да е по-евтин и по-добре работещ, защото ще може да разчитате на професионалисти с много опит и на по-голям екип. Допълнителни ползи за вас с нашия абонамент Безрискови счетоводни услуги и правно съдействие е единствения на пазара абонамент с реална гаранция за вас и включени безплатни консултации с адвокат, за да разрешавате и най-заплетените казуси.

Консултации по казуси

Разбирате, нормално е във всяка организация да възникват казуси, които могат да се решат най-добре само с намеса на външен специалист. Дори често тези казуси са твърде комплексни и работата на специалист в една област не е достатъчна за разрешаването им. Сега синергията от съвместната работа при нас на одитор, опитни счетоводители, ТРЗ специалисти и адвокати може да работи за вас. Колко още време, енергия и пари е нужно да загубите? Преминете в печеливша позиция – просто се обадете.

Да, искам да получа повече информация и оферта за подбор на счетоводен персонал и допълнителните ви услуги СЕГА!

Вашата персонална оферта е напълно безплатна и не ви ангажира с нищо.

Поискайте своята персонална оферта сега на тел. 089 22 59 001 или ни пишете тук.

Доверете се на дългогодишния ни опит като счетоводители и мениджъри на счетоводен персонал. Оставете на нас да направим подбора и да определим дали вашите кандидати за счетоводители разбират от счетоводство или не, а вие се съсредоточете върху развитието на вашия бизнес.

Ние мислим за вас така, както мислим за себе си!

Заявете напълно безплатно своята персоналана оферта за подбор на счетоводен персонал сега на тел: 089 22 59 001