Вход
БГ | EN

Христо Василев, Управител на Василев Айуеар ЕООД

Христо Василев, Управител на Василев Айуеaр ЕООД
Дейност: търговия със слънчеви очила Polaroid – www.polaroid-bg.com

„Моето мнение е, че в счетоводна фирма В и М Компания наистина успяват да се справят във всяка ситуация без да се налага аз да ходя където и да е и да се занимавам! Без тях нямаше да се справя при сложна данъчна проверка.

С В и М Компания работим още от самото откриване на фирмата – вече 10 години. Имам 2 грамоти за лоялен клиент. Първата година използвах отстъпка за доведени нови клиенти, винаги съм ви препоръчвал.

В и М Компания извършва цялата счетоводна работа, както и правни услуги – регистрация на фирма и др. Ползвам изцяло техните съвети, мога изцяло да разчитам на тях.

Със счетоводителя ми общуваме най-вече по телефон. За всичко, което се интересувам, получавам отзивчивост и адекватен отговор, ако не в същия ден, най-много в рамките на 2 дни.

В края на по-миналата година ми направиха проверка в магазина, която прерастна в данъчна ревизия. Това се проточи близо 1 година. Без помощта на В и М Компания нямаше как да се справя. Ако аз нямам желание да ходя в която и да е институция, В и М Компания го правят вместо мен и те са компетентни да обяснят каквото е необходимо.

Всички фирми, на които съм ви препоръчал, мисля, че все още работят с вас, така че явно те са доволни и нямам развалени приятелства, защото съм препоръчал В и М Компания.

Наистина успяват да се справят във всяка ситуация без да се налага аз да ходя където и да е и да се занимавам. Единственото, от което не съм доволен, е че закриха В и М Каса (услуга за клиенти на В и М Компания, свързана с плащане на някои данъци и осигуровки). Разрешихме въпроса, като си направих интернет банкиране.“