Вход
БГ | EN
Безрискови счетоводни услуги

НОВО: Безрискови счетоводни услуги

С уникалния по рода си абонамент Безрискови счетоводни услуги и Правно съдействие от В и М Компания ООД за първи път вашето счетоводство се грижи бизнесът ви да е по-успешен и се превръща във ваш дългосрочен партньор.

С комплексните ни услуги без аналог задействате мощно Машината на Успеха, която защитава вашите интереси и гарантирано плащате по-малко данъци и печелите повече.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

Сигурност, че законът е спазен във ваша полза - да, често управителите на фирми се задоволяват счетоводителят им само да спазва закона или още по-лошо – изобщо не получават гаранция, че законът е спазен.  Така излагат на огромен риск бизнеса и себе си. Но вие вече знаете – законът може да работи за вас чрез абонамент Безрискови счетоводни услуги и Правно съдействие от В и М Компания. Изпълнявате своето законово задължение да водите счетоводна отчетност на бизнеса ви като извършваме с грижа към вашите интереси:

 • Безрискови счетоводни услуги - личният ви счетоводител във В и М Компания води отчетност на стопанските операции, които извършвате, така че да се чувствате сигурни, да работите спокойно и да виждате реални ползи за бизнеса ви – по-малко данъци, по-висока печалба и др.
 • Безрискова отчетност на ТРЗ и личен състав - огромно предимство за вас е, че във В и М Компания за вас работи отделно от счетоводителя ТРЗ експерт, който познава трудовото законодателство в детайли, за да защитава интересите ви като работодател.
 • Правно съдействие - Единствен на пазара абонамент за счетоводни услуги с включени консултации с юрист, който да ви съдейства да предотвратите проблеми със закона и да разрешавате казуси по най-добрия за вас начин.
 • Консултации с регистриран финансов одитор – имате възможност да чуете експертно становище и предложение за решаване във ваша полза на най-заплетените казуси.
 • Онлайн помощник за фактуриране – ще можете да издавате електронни фактури бързо и лесно по всяко време, от всяко място с достъп до интернет.
 • Представителство и безрискови взаимоотношения с институциите, което ви дава сигурност, че няма да бъдете глобени и няма да ви се налага да пилеете време и нерви с държавната администрация.

ГАРАНЦИЯ

Гаранция за безрискови счетоводни услуги

Да, разбираме, че не ви се слушат празни приказки. Затова ви даваме реална Гаранция:

Поемаме разходите за евентуални вреди / санкции или пропуснати ползи по наша вина.

Само при нас чрез абонамент Безрискови счетоводни услуги и Правно съдействие получавате гаранция, че прилагаме закона във ваша полза и по законен начин ще плащате минимум данъци и ще печелите повече. Ако следствие на наши действия или бездействия понесете вреди / санкции или пропуснати ползи, ние ще ви компенсираме.

Да, Искам да получавам Безрискови Счетоводни и ТРЗ услуги, Правно съдействие, консултации от Одитор и да имам безрискови взаимоотношения с администрацията и Гаранция, че законът е приложен в моя полза –

Разберете как да го получите сега на тел. 089 22 59 001 или ни пишете тук.

АБОНАМЕНТИ ЗА БЕЗРИСКОВИ СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ

Безрисково Счетоводство Универсален план

Универсален счетоводен абонамент

Безрискови счетоводни услуги и правно съдейсвие, като:

 • Давате ни документите на фирмата ви без други ангажименти.
 • Ние се грижим да изпълним във ваш интерес законовото изискване да водите счетоводна отчетност.
Безрисково онлайн счетоводство Смарт

Онлайн счетоводство Смарт

Изцяло онлайн безрискови счетоводни услуги, при които задължително използвате нашия безплатен онлайн помощник за фактуриране.

 • Лесно и удобно издавате приходни фактури.
 • Въвеждате в помощника разходните ви фактури.

ЕКСТРИ ЗА БЕЗРИСКОВИ СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ

След като вече осъзнавате разнообразните предимства на Безрисковите счетоводни услуги, без съмнение ще искате да разберете всичко, с което можем да ви съдействаме да развивате бизнеса си. Някои от екстрите, които може да добавите към абонамента са:

 • Абонамент Управленско счетоводство – абонамент за специализирани справки с ключова информация, с която да вземате печеливши бизнес решения.
 • Абонамент Контрол върху подотчетни лица – следим вместо вас правилно ли се отчитат лицата с достъп до финансови средства във фирмата ви и извършват ли злоупотреби, за да реагирате на време.
 • Електронно банкиране – онлайн е по-бързо и по-лесно, затова ви улесняваме допълнително с електронно банкиране към абонамента за Безрискови счетоводни услуги.
 • Издаване на фактури – да, досадно е да се занимавате и с това. И не е нужно – освободите се, като го добавите към абонамента.

Да, Искам да разбера повече за абонаментите “Безрискови счетоводни услуги и Правно съдействие” -

Поискайте консултация сега на тел. 089 22 59 001 или ни пишете тук.

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Мнения за счетоводни услуги - Христо Василев

В и М Компания наистина успяват да се справят във всяка ситуация без да се налага аз да ходя където и да е и да се занимавам! Без тях нямаше да се справя при сложна данъчна проверка.

Христо Василев, „Василев Айуеaр“ ЕООД – търговия със слънчеви очила

Мнения за счетоводни услуги - Светослав Жечев

В и М Компания ни предлага не само коректни услуги, а личен ангажимент и търсене на решение на възникнали проблеми! Постоянно виждам, че се развиват и се стремят да извлекат максимума от новата среда.

Светослав Жечев, „Жечев 2008“ ЕООД – недвижими имоти под наем

Мнения за счетоводни услуги - Снежина Иванова

Работим с пълно доверие към счетоводна фирма В и М Компания. Доверявам им най-важната част от моята дейност– финансовите резултати. Доказаха себе си като истински професионалисти.

Снежина Иванова, „Емона 93“ ООД – превод и легализация

Вижте още

Да, Искам оферта за Безрискови счетоводни услуги и Правно съдействие –

Поискайте оферта сега на тел. 089 22 59 001 или ни пишете тук.